SEVGYLY USTA PYLOT ARKADA?LARIM LÜTFEN CAHYLLY?YMY MAZUR GÖRÜN TÜM KAYIT Y?LEMLERYMY YAPTIM PILOT ID ALDIM FAKAT FLYTHY ORTAMINDA ONLYNE NASIL UÇACA?IM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVYNECE?YM.
?YMDYDEN TE?EKKÜRLER
HERKESE YYYUÇU?LAR
CENK ÖCAL
ONLİNE UCU?
Arkadaşlar hoşgeldiniz.
Online uçuşun nasıl yapıldığını burada kısaca anlatmak pek kolay değil.
Flyşy'nin Training sayfalarına ve forumun Search kısmına bir göz atın.
Daha sonra takıldığınız yerleri Forumda sorarsanız size daha kolay yardımcı olunur.
Saygılar.
Uğur Uzgan
TK080
Online uçuşun nasıl yapıldığını burada kısaca anlatmak pek kolay değil.
Flyşy'nin Training sayfalarına ve forumun Search kısmına bir göz atın.
Daha sonra takıldığınız yerleri Forumda sorarsanız size daha kolay yardımcı olunur.
Saygılar.
Uğur Uzgan
TK080
Arkadasim eger ogrendiysen bana da anlatirmaisin?
sevgiler
quote:Originally posted by cocal
SEVGİLİ USTA PİLOT ARKADA?LARIM LÜTFEN CAHİLLİ?İMİ MAZUR GÖRÜN TÜM KAYIT İ?LEMLERİMİ YAPTIM PILOT ID ALDIM FAKAT FLYTHY ORTAMINDA ONLİNE NASIL UÇACA?IM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNECE?İM.
?İMDİDEN TE?EKKÜRLER
HERKESE İYİUÇU?LAR
CENK ÖCAL
sevgiler
quote:Originally posted by cocal
SEVGİLİ USTA PİLOT ARKADA?LARIM LÜTFEN CAHİLLİ?İMİ MAZUR GÖRÜN TÜM KAYIT İ?LEMLERİMİ YAPTIM PILOT ID ALDIM FAKAT FLYTHY ORTAMINDA ONLİNE NASIL UÇACA?IM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNECE?İM.
?İMDİDEN TE?EKKÜRLER
HERKESE İYİUÇU?LAR
CENK ÖCAL
Yeni pilot arkadaşlar,
Bende ilk girdiğimde fazla birşey bilmiyordum, böyle biri yardım eder diye foruma fln yazmayın kimse gözünüzün yaşına bakmaz[:p]. ?aka tabiki Bende eğitim alarak bu günlere geldim. Bildiğiniz gibi 2 tip uçuş şartı var(yani daha fazla olabilir ama ben bilmiyorum). VFR ve IFR olmak üzere. Bunlardan eğtim alabilirsiniz. ikiside 1 er ay sürüyor ve her şeyi öğrenebiliyorsunuz. FLYTHY de gönüllü çalışan tecrübeli hocalar sayesinde bende şu anki bilgilere sahibim. Eğitimler 2 ay boyunca haftada 2 gün ve 3-3 buçuk saat gibi sürüyor. Tabiki biraz özverili olmanız gerek bu konuda. Bende bana yardımcı olan Cem ERGÜVENLİ, Serdar SUALP ve Ali CAMAT hocalarıma teşekkürü bir borç biliyorum, sizlere başarılar diliyorum Training den sorumlu Ali CAMAT hocamıza baş vurursanız sizlere de bir grup ayarlıyacaktır. Ayrıca bu konuda daha iyi bilgi verecektir. Başarılar...
Saygılar
Can KIRHAN / İZMİR
TK541
Bende ilk girdiğimde fazla birşey bilmiyordum, böyle biri yardım eder diye foruma fln yazmayın kimse gözünüzün yaşına bakmaz[:p]. ?aka tabiki Bende eğitim alarak bu günlere geldim. Bildiğiniz gibi 2 tip uçuş şartı var(yani daha fazla olabilir ama ben bilmiyorum). VFR ve IFR olmak üzere. Bunlardan eğtim alabilirsiniz. ikiside 1 er ay sürüyor ve her şeyi öğrenebiliyorsunuz. FLYTHY de gönüllü çalışan tecrübeli hocalar sayesinde bende şu anki bilgilere sahibim. Eğitimler 2 ay boyunca haftada 2 gün ve 3-3 buçuk saat gibi sürüyor. Tabiki biraz özverili olmanız gerek bu konuda. Bende bana yardımcı olan Cem ERGÜVENLİ, Serdar SUALP ve Ali CAMAT hocalarıma teşekkürü bir borç biliyorum, sizlere başarılar diliyorum Training den sorumlu Ali CAMAT hocamıza baş vurursanız sizlere de bir grup ayarlıyacaktır. Ayrıca bu konuda daha iyi bilgi verecektir. Başarılar...
Saygılar
Can KIRHAN / İZMİR
TK541
-
- Junior Member
Bu sayfaya bakın:
http://trvacc.org/web/training/pilot/onlinetr.asp
http://trvacc.org/web/training/pilot/onlinetr.asp
Arkadaşlar Can gerekeni yazmış.Uçmak demek sadece uçağı havada tutmak demek değildir.Ve burda hepsini anlatabilmekte mümkün değildir.Home ğage deki training bölümünü inceleyip eğitim için başvuruda bulunun.
Kolay gelsin
Bekir
TK307
Kolay gelsin
Bekir
TK307