Merhaba,
yine bir konuda bilen arkadaslarin yardimlarina ihtiyacim var:
CSL_ICAO.CSV Dosyasini kurmak uzere download ettim ancak read me kisminda FS 98 ve FS2000 icin aciklama var. Zaten dosya June 2000 tarihli. Ben FS2002 Pro. kullaniyorum. Bu nedenle uyumsuz olacagini dusunerek dosyayi SB ve FS icersindeki ilgili yerlere yerlestirme islemini tamamlamadim.
Soru1:Kaygilarimda haklimiyim? Yapabilecegim birsey var mi?
Soru2:ServYnfo programini indirip kurdu?umdan beri FS dogru duzgun calismiyor; ya tum sistem kilitleniyor, ya [Error FS2002 exe.] Close veriyor ve FS kapaniyor yada bilgisyari normal olarak Shut Down yapamiyorum on/off dugmesinden kapatmam gerekiyor. FS yi uninstall edip yeniden kurdum ama sonuc alamadim bu gidisle Servinfo'yu iptal etmek zorunda kalacagim.
Bu iki konuda bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Sevgi ve saygilarimla...
Serhan Önür
CSL Dosyasi
Merhaba,
Benimde Servinfo ile ilgili şikayetlerim var, FS2002 pro. kullanmama rağmen FS de bir sorun çıkmıyor ama Explorer devamlı hata veriyor. SB ta bazen hata verip tüm makinayı karıştırıyor. Bu arada İşletim sistemim Win98 second edition.
Saygılarımla...
Can KIRHAN
Benimde Servinfo ile ilgili şikayetlerim var, FS2002 pro. kullanmama rağmen FS de bir sorun çıkmıyor ama Explorer devamlı hata veriyor. SB ta bazen hata verip tüm makinayı karıştırıyor. Bu arada İşletim sistemim Win98 second edition.
Saygılarımla...
Can KIRHAN
-
- Junior Member
Aldığınız hata kernel.dll le mi ilgili acaba ? ?ayet böyle ise, sb nin host uygulamasını, disconnect + exit şeklinde kapatmadan sağ üst köşedeki kapat düğmesinden kapatıyorsunuz. Bu durumda makinayı shutdown et dediğinizde bile kernel hatası alacaksınız. Eğer sorun buysa, uçuş sonunda host pencereden önce disconnect sonra exit kullanınız. En sonunda pencereyi kapatabilirsiniz. FS den çıkmak isterseniz de aynı yöntemi izlemelisiniz.
Belki sorun budur,
Dogan Zorlu, Izmir
TK482
Belki sorun budur,
Dogan Zorlu, Izmir
TK482
Dogan Bey,
Az once yine servinfo aktifken denedim. Hicbir hata msj vermeden makine kitlendi ctrl+alt+del bile kapatmak icin bir ise yaramadi on/off yapmak zorunda kaldim bu arada belirteyim benimde isletim sistemi win 98 scnd. edt. servinfo dan oncede sorun yasadigim oluyordu ama bu kadar cok (hatta surekli) degildi. kernel.dll ile ilgili hicbir msj. vermedi (en azindan su ana kadar) Soyleme dilim varmiyor ama main board ve islemciden olabilir mi? Celeron 333 islemci 256 MB 133Mhz sdram li bir sistem kullaniyorum.
Yardimlariniz icin tsk. ederim. bu hatalar yuzunden 5-6 gundur ucus falan yapamiyorum[V][[:(!]][V]
Dedigim gibi cozum bulamazsam servinfo'suz devam...
sevgi ve saygilarimla.
Serhan Önür
Az once yine servinfo aktifken denedim. Hicbir hata msj vermeden makine kitlendi ctrl+alt+del bile kapatmak icin bir ise yaramadi on/off yapmak zorunda kaldim bu arada belirteyim benimde isletim sistemi win 98 scnd. edt. servinfo dan oncede sorun yasadigim oluyordu ama bu kadar cok (hatta surekli) degildi. kernel.dll ile ilgili hicbir msj. vermedi (en azindan su ana kadar) Soyleme dilim varmiyor ama main board ve islemciden olabilir mi? Celeron 333 islemci 256 MB 133Mhz sdram li bir sistem kullaniyorum.
Yardimlariniz icin tsk. ederim. bu hatalar yuzunden 5-6 gundur ucus falan yapamiyorum[V][[:(!]][V]
Dedigim gibi cozum bulamazsam servinfo'suz devam...
sevgi ve saygilarimla.
Serhan Önür