Charts

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
Onurr
Rookie
Rookie
Name: Onur DURMŞ
PID: 3253

Değerli Flythy ailesi,

Uçuşlarımı daha da gerçekçi kılmak adına trvacc'daki tüm chartları A5 ölçülerindeki forex'e renkli (kaliteli bir karton cinsi) bastırıp kullanmayı düşünüyorum. Çalışmakta olduğum sektörle ilgili olarak bu çalışmayı piyasa şartlarından daha uygun bir meblağ ile çözebiliyorum. Bugün çalışmanın bir numunesi tarafıma gönderilecek. Bende akşam bu çalışmanın resmini ve fiyatını foruma taşıyacağım. İlgilenen arkadaşlarım olursa ; ürün adedi artacağı için birim fiyatı düşecektir yani ek bir indirim alacağım. ilgilenen arkadaşlarım benimle irtibata geçerse onlara da bu çalışmadan yaptırtabilirim. Tabi birde Pdf. uzantılı dosyayı baskı formatına çevirebilmek için Sn Trvacc yetkililerinden pdf şifrelerini almam gerekecek.

Saygılarımla;
Onur DURMUŞ
PID:3253 1984
İST THY210
THY3601
Newbie
Newbie
Name: Şükrü Türkoğlu
PID: 3601

Onur Bey,
Açıkçası ilginizi takdir ediyorum ,fakat Türkiye'deki meydan sayısını ve chart sayısını ve yurtdışındaki uçmak istediğiniz meyadanların chartlarını da eklediğinizde ortaya acayip bir kağıt yığını çıkar.Sadece LTBA nın chartı 39 sayfa.Ben uçacağım meydanları A5 formatında çıktı alıp önceden aldığım içinde boş föyler olan A5 klasörümde arşivliyorum.Size de bu tarz bir arşivleme tavsiye ederim.
Şükrü
THY3601

Kule inişime, kızlar kalkışıma hasta:)))))
Onurr
Rookie
Rookie
Name: Onur DURMŞ
PID: 3253

Merhaba Şükrü bey;

Bahsettiğiniz konu çok doğru yani çok fazla chart var. Bu nedenle yanlızca tükiye chartlarını bastıracağım ( A5 formatında). Totalde 220-260 gibi bir sayfa adedi oluşacak.Numuneyi gördükten sonra kararımı vereceğim.

Saygılarımla;
Onur DURMUŞ
PID:3253 1984
İST THY210
delimawi
VIP Member
VIP Member
Name: İlker Değirmencioğlu
PID: 2445
Vatsim ID: 1011091
City: Istanbul

Bende chartlarımı önlü arkalı print alabilen bir printer ile, borderless modda ve A4 sayfaya önlü arkalı toplam 4 adet A5 sayfa olacak şekilde basıyorum. Çoklu bir delgeç ile delerek A5 formatında dosyaya koyuyorum, gayet kullanışlı oluyor. Çok nadir uçtuğum meydanlar ise şimdilik elektronik ortamda.
TR enroute chartı ise poster boyutunda bastırdım ve arkamda duvarda asılı, o da planlama yaparken yada ACT komutu aldığımda, hemen arkama dönüp bakabildiğim için gayet kullanışlı oldu.

İlker Değirmencioğlu
FlyTHY, PID 2445
İstanbul, 1977
Post Reply

Return to “Training Lounge”