turkish voice pack ?
-
- Junior Member
erhan kaptan beni ekleyin msn e göndereyim türkçe anonsları size
- THY1971
- Rookie
- Name: Erhan YILMAZ
- PID: 1971
- Vatsim ID: 966324
- City: Istanbul
hocam sakıncası yoksa bende ekledim zahmet olmazsa bende istiyorum
saygılarımla
erhan yılmaz
aral
http://flynet.en-studios.de/signatures/DRD120.png
saygılarımla
erhan yılmaz
aral
http://flynet.en-studios.de/signatures/DRD120.png
- THY1834
- VIP Member
- Name: Adem BURCU
- PID: 1834
- Vatsim ID: 958269
- City: Tekirdag
Yahu arkadaşlar,
Ben bu voice pack leri yükledim,sadece 734 te Türkçe işitebildim.İyi de ben sıkı bir airbus'çıyım!Orada bir numara yok!yine ingilizce devam.
Hatta crew defaulttan tamamını sildim ve bu pack leri kurdum hani olurya[}:)]belki fspassenger şaşırır hiç bir şey bulamayınca Türkçe anonsu uygular mecburen diye [}:)]
Fspassenger benden akıllı çıktı sesi soluğu kesildi [xx(]
Bunları airbus ta nasıl kullanacağız?veya airbus için Türkçe voice pack yok mudur?
Sevgilerimle
Adem BÜRCÜ THY1834
Ben bu voice pack leri yükledim,sadece 734 te Türkçe işitebildim.İyi de ben sıkı bir airbus'çıyım!Orada bir numara yok!yine ingilizce devam.
Hatta crew defaulttan tamamını sildim ve bu pack leri kurdum hani olurya[}:)]belki fspassenger şaşırır hiç bir şey bulamayınca Türkçe anonsu uygular mecburen diye [}:)]
Fspassenger benden akıllı çıktı sesi soluğu kesildi [xx(]
Bunları airbus ta nasıl kullanacağız?veya airbus için Türkçe voice pack yok mudur?
Sevgilerimle
Adem BÜRCÜ THY1834
-
- Newbie
Hocam onun uçak modelleriyle alakası olmaması lazım..Ses dosyaları WAV formatlımı?Ayrıca bazı durumlarda ses kaydedicisinden ses biçimlerinide değiştirmeniz gerekmekte..
burkigokgoz@hotmail.com
msn adresim hocam,eklerseniz ben size kendi kullandığım hazır dosyaları yollarım..
Saygılar..İyi uçuşlar..
Burak GÖKGÖZ
burkigokgoz@hotmail.com
msn adresim hocam,eklerseniz ben size kendi kullandığım hazır dosyaları yollarım..
Saygılar..İyi uçuşlar..
Burak GÖKGÖZ