teşekkür...

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY286
Average User
Average User
Name: Tuncay ALTUN
PID: 286
Vatsim ID: 840174
City: Istanbul

sevgili kaptanlar,songünlerde çok fazla yazmış oldu?umun farkındayım ama sayenizde online ucuşumu gerçekleştirdim(kazasız)!!
FR a ba?lanamadan gerçekleşen bu ucuş iki yıldır uçamamamın özlemini biraz olsun dindirdi...
yardımı olan herkese teşekkür ederim
çözemedi?im iki konuda da yine yardımınızı istirham ediyorum;
1- FR a ba?lanmak istedi?imde eski versiyon diye bir uyarı alıyorum tamam dedigimde de yeni bir FR(yada bir dosya ama kurulmuyor çıkan exe dosyası) indiriyor ama acamıyorum ne yapmalıyım?!!
2-en son uçuşum iki yıl önceydi o zaman THY ucaklarını indirdi?imde, FS9 un icindeki aircraft klasörüne kopyaladı?ımda uca?ımı secebiliyordum ama simdi kopyalamama rahmen uca?ı göremiyorum?!!
LTBA scenery sini yükledim sorunsuz calışıyor,uçaklardaki görünmem problemi ne olabilir?!!
3-servinfoyu ucuş sırasında toolbar ı acmadan simülatörün içinde görme şansım var mı?!!
TK286 Tuncay Altun
Murat Kandemir
Junior Member
Junior Member

tekrar cevap yazayım ama bunlar inanın FLYTHY deki hocalarmız tarafından defalarca açıklanmış olan detaylar oradada bulursunuz cevaplarını recorder de o son sürüm olan dosyayı açmayacaksınız kopyalayıp bilgisayarımdaki FR dosyasının içindeki exe ile değiştireceksiniz tuncay bey,görünmemeniz ise çok anlaşılır olmamakla beraber sanırım şy logosonu göremiyorsunuz öyle mi öyleyse texture i kontrol ediniz.
Serden
Average User
Average User
Name: Serden NAYIN
PID: 3938

kolayliginiz icin FS'yi full screen acmayin(toolbar'iniz gorunsun),settings'den windows'a donunce programi pause yapmayacak sekilde ayarlayin,boylece ucusunuz kesilmeden,FS'yi minimize yapmadan sevinfo ve chartlara rahatlikla bakabilirsiniz

Serden NAYIN
THY2168
THY1834
VIP Member
VIP Member
Name: Adem BURCU
PID: 1834
Vatsim ID: 958269
City: Tekirdag

Sevgili kaptanlar,

Her formatta bu sorunu yaşıyoruz.En kestirmesi FR aktif bir arkadaşımızdan ziplemesini isteyip msn den alıp açmak.Yama istemeden direkt kuruyor.Ben en son öyle yaptım ve zipi yedekledim :D

Adem BÜRCÜ THY 1834
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”