VOR simulator

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
Serden
Average User
Average User
Name: Serden NAYIN
PID: 3938

PMDG geldi mertlik bozuldu.Kendi adima konusmam gerekirse B738 kullaniyorum,FMC'ye de baya hakimim,iyi ucuyorum da sayilir ama gelgelelim elime bi cesna verseler,VOR navigation yapacaksin deseler sanirim engine shutdown yaparim.Bir cok seyi ogrendim su VOR navigation olayini bir turlu kiviramadim.Pilot bir arkadasim vardi,onceden sanal olarak ucmus.Ona uctugumu soyledigimde PMDG'den once cesna yada herhangi bir tek/cift motorlu kucuk bir ucak kullanip nasil VOR navigation yapacagimi ogrenmem tavsiyesinde bulunmustu.Bana nedense karisik geliyor,yada anlatan iyi bir kaynak bulamadim henuz...
Bu olayi cozene kadar kendime sanal pilot demek istemiyorum arkadaslar.Neyse cok uzattik.Belki baska bilmeyenler de vardir,hemen konuya gireyim.Asagidaki linki tiklarsaniz eger VOR simulatoruyle karsilasacaksiniz.Sanirim VOR trainingi icin guzel bir ornek olabilir

http://www.visi.com/~mim/nav/

Serden NAYIN
THY2168
balbunar
Rookie
Rookie

VOR neki, ben NDB navigasyonuyla Türkiye turu yapıyorum şu an. Yaklaşma dahil. 40 küsur bacak. Elimde chartı olan tüm meydanlar yani.
Onu bitirince aynı şeyi VOR ile yapacağım. Maksat temel sağlam olsun.

Edit: Abi sende temelden ileri gidemedin dediğinizi duyar gibiyim :). Naapalım, kısıtlı zaman, kısıtlı bilgisayar, anca bu kadar. Yoksa bir PMDG çalıştırabilsem varya... :D

Sevgiler, Ayhan Balbunar

balbunar at gmail.com

TK1093__|__
'---o--(_)--o---'
Post Reply

Return to “Training Lounge”