Oncellikle herkese merhaba.
Ben Fs2002 kullanicisiyim, 2004 yukledim fakat bilgisayarimdan 2002'deki verdigi performansi malesef alamadim. PMDG 737-800 serisini FS2002'de kullanmanin bir yolu var mi acaba?
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
PMDG 737-800 ile ilgili yardim.
-
- Newbie
Fs 9.1 update ini yaptınızmı? yapmadıysanız performans olarak epey bir fark olacaktır,update link i aşağıda.
Sevgiler.
http://www.microsoft.com/GAMES/flightsi ... nloads.asp
Vedat ?encan
Sevgiler.
http://www.microsoft.com/GAMES/flightsi ... nloads.asp
Vedat ?encan
-
- Newbie
Tesekkur ederim, denemekte fayda var, fakat sunuda belirteyim, laptopta oynuyorum. 1,73 GHZ centrino islemci, 64 MB Intel chipsetli grafik karti ve 512 mb ram var. Yani cok seyler bekleyemiyorum acikcasi bilgisayarimdan
Update'i simdi cekiyorum, deneyecegim, tesekkur ederim tekrardan.

Update'i simdi cekiyorum, deneyecegim, tesekkur ederim tekrardan.
Ozellikle biz oynamiyoruz ucuyoruz, zaten sizin belirttiginiz hardware ile ucmak pek mumkun degil. O yuzden 9.1 update ile inanilmaz performans arti$i beklemeyin.
PPL&CPL&ATPL Student

PPL&CPL&ATPL Student

- THY166
- VIP Member
- Name: Fatih KOZ
- PID: 166
- Vatsim ID: 832838
- City: Antalya
quote:Originally posted by cougar
Ozellikle biz oynamiyoruz ucuyoruz
Maalesef teknik olarak "oyun oynuyoruz" , hemde kelli felli adamlar olarak yapıyoruz bunu
Bakınız adresteki ince detaya ;
http://www.microsoft.com/games/flightsimulatorx/
Hatta satın aldığımız kutuların üstünde bile yazıyor "Games For Windows" diye [;)]
Fs'i "oyun" olmaktan çıkartan bizlerin yaklaşımı ve olayı ciddi bir hobi gibi ele alışımız sadece ... Ama hobi olarak yapmayıp sadece oynamakta mümkün .
Sevgiler
B. Fatih Koz
TurkSim : Türk Sanal Havacılık Akademisi
"İnsanlara Akılları Ölçüsünde Söz Söyleyiniz." Hz. Muhammed (SAV)
Ozellikle biz oynamiyoruz ucuyoruz
Maalesef teknik olarak "oyun oynuyoruz" , hemde kelli felli adamlar olarak yapıyoruz bunu

Bakınız adresteki ince detaya ;
http://www.microsoft.com/games/flightsimulatorx/
Hatta satın aldığımız kutuların üstünde bile yazıyor "Games For Windows" diye [;)]
Fs'i "oyun" olmaktan çıkartan bizlerin yaklaşımı ve olayı ciddi bir hobi gibi ele alışımız sadece ... Ama hobi olarak yapmayıp sadece oynamakta mümkün .
Sevgiler
B. Fatih Koz
TurkSim : Türk Sanal Havacılık Akademisi
"İnsanlara Akılları Ölçüsünde Söz Söyleyiniz." Hz. Muhammed (SAV)
-
- Newbie
quote:Originally posted by cougar
Ozellikle biz oynamiyoruz ucuyoruz, zaten sizin belirttiginiz hardware ile ucmak pek mumkun degil. O yuzden 9.1 update ile inanilmaz performans arti$i beklemeyin.
Birincisi neden tepki verdiginizi anlamayamadim. Siz ucun, ben oynuyorum, zaten kendi adima konustum. Size veya bir baskasina bir atifta bulunulmus mu?
Tamam, herkesin yaptiklarina saygi duyarim fakat, cok yazmasamda takip ettigim kadariyla bazilarimiz artik kelime oyunlari oynamaya basliyor, ucus sirasinda bir SANAL pilot digerine firca atmaya basliyor.
Kendisine sorarsaniz bu SANAL ortamda bulunan yeni arkadasimiza gelisimine katkida bulunuyor, isi ogretiyor.
Saygi deger arkadaslarim, bu tur tavirlariniz, malesef size karsi olan sempatilerin artmasina neden olmaz...
Ayrica sistemimden cok sey beklemedigimi belirtmisim orada dikkatli okursaniz. Siz tekrar ayni seyi yazaraktan neden mesaj kalabaligi yapiyorsunuz?
Yoksa amaciniz sadece beni uyarmakmiydi?
Birincisi neden tepki verdiginizi anlamayamadim. Siz ucun, ben oynuyorum, zaten kendi adima konustum. Size veya bir baskasina bir atifta bulunulmus mu?
Tamam, herkesin yaptiklarina saygi duyarim fakat, cok yazmasamda takip ettigim kadariyla bazilarimiz artik kelime oyunlari oynamaya basliyor, ucus sirasinda bir SANAL pilot digerine firca atmaya basliyor.
Kendisine sorarsaniz bu SANAL ortamda bulunan yeni arkadasimiza gelisimine katkida bulunuyor, isi ogretiyor.
Saygi deger arkadaslarim, bu tur tavirlariniz, malesef size karsi olan sempatilerin artmasina neden olmaz...
Ayrica sistemimden cok sey beklemedigimi belirtmisim orada dikkatli okursaniz. Siz tekrar ayni seyi yazaraktan neden mesaj kalabaligi yapiyorsunuz?
Yoksa amaciniz sadece beni uyarmakmiydi?
quote:Originally posted by ilkeryildirim
Ben Fs2002 kullanicisiyim, 2004 yukledim fakat bilgisayarimdan 2002'deki verdigi performansi malesef alamadim. PMDG 737-800 serisini FS2002'de kullanmanin bir yolu var mi acaba?
Ilker Bey PMDG 737-600 ve 700 serileri FS2002 icin cikartildi. 800 ve 900 serileri ise kurulum icin FS9 istiyor ve FS2002'ye yuklenmiyor. Ben de FS9'daki bir problemden dolayi FS2002 ile ucuyorum ve 737-600 ve 700 bana yetiyor.
Eger bir sekilde 800 ve 900 serilerinin FS2002'ye kurulumunun mumkun oldugunu ogrenirseniz buraya yazarsaniz sevinirim.
Gokhan Harunoglu
Asus A7V600-X
AMD Aşlon XP 2.5+
1GB DDRRAM
Sapphire ATI Radeon 9600XT
Windows XP
FS9&FFB2
Ilker Bey PMDG 737-600 ve 700 serileri FS2002 icin cikartildi. 800 ve 900 serileri ise kurulum icin FS9 istiyor ve FS2002'ye yuklenmiyor. Ben de FS9'daki bir problemden dolayi FS2002 ile ucuyorum ve 737-600 ve 700 bana yetiyor.
Eger bir sekilde 800 ve 900 serilerinin FS2002'ye kurulumunun mumkun oldugunu ogrenirseniz buraya yazarsaniz sevinirim.
Gokhan Harunoglu
Asus A7V600-X
AMD Aşlon XP 2.5+
1GB DDRRAM
Sapphire ATI Radeon 9600XT
Windows XP
FS9&FFB2