arkadaşlar şu ana kadar yaptı?ım uçuyşların uçuşların ayrıntılı uçuş planı bende mevcuttu fakat diyelim ki daha önce hiç uçmadı?ım bir rota da uçmak istiyorum bunun için uçuş planını nasıl yapabilirim. trvacc.com da sadece geçmem gerekenyerlerin adları yazıyor fakat ben ne zaman hangi headinge dönüp ne zaman hangi vor a ba?lanava?ımı nasıl bilece?im bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum hepinize iyi uçuşlar:)
(not: bu atc siz uçuşar için gerekli)
TK410
BATU DEMYR
bat_bat
uçuş planı
- THY7
- Officer
- Name: Berhan Dönmez
- PID: 7
- Vatsim ID: 813296
- City: Istanbul
Kullanacağımız ek programlar ile ve en son navdata updatelerini yaparak bu sorunu da aşıyoruz
www.avsim.com dan FSBUILD yada FSNAV programları ile Uçuş planı yapıp bir çok formata dönüştürebilmek mümkündür. Sqwk box flightplan veya text plan gibi...
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
TRVACC11-FLYTHY~7~
www.avsim.com dan FSBUILD yada FSNAV programları ile Uçuş planı yapıp bir çok formata dönüştürebilmek mümkündür. Sqwk box flightplan veya text plan gibi...
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
TRVACC11-FLYTHY~7~
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
yardımlarınız için çok teşekkürler. birde şey sorucaktım. ben temmuz da tatilde olcam assignment lar tamamlanamazsa ne olur? (gerçi Temmuz'un yarısı ama ben yine de merak ediyorum)
bat_bat
bat_bat