Selamlar,
Baslikta yazdigim gibi PMDG Kargo kapisini ve arka yolcu kapisini nasil acabiliriz [?] PMDG CD'si ile gelen handbook'ta baktim ama birsey bulamadim. Kullanabilen varsa yardimlarini bekliyorum.
Sevgiler.
Onur VARDAL
Captain
TK559
"Turkish Double Five Niner"
PMDG Kargo Kapisi ve Arka Yolcu Kapisi
-
- Average User
- Name: Onur VARDAL
- PID: 559
FS Menü'den Assignment sayfasından;
-Kapilari ve kargo bolumune, Wing down... ' a bir tuş atamalısınız (Ben Ctrl+T yaptim)
-Kapilari ve kargo bolumunu kapatmak icin ayni tusa basiniz.
Iyi ucuslar onur kaptan
TK 1151
DUBAI
sezgin
-Kapilari ve kargo bolumune, Wing down... ' a bir tuş atamalısınız (Ben Ctrl+T yaptim)
-Kapilari ve kargo bolumunu kapatmak icin ayni tusa basiniz.
Iyi ucuslar onur kaptan
TK 1151
DUBAI
sezgin
-
- Average User
Cok tesekkur ederim. Iyi ucuslar...
Onur VARDAL
Captain
TK559
Onur VARDAL
Captain
TK559
Olayi biraz daha ileri götürüp OH panele bir dügme koyarakda bu isi yapabilirisiniz.
Flightsim.com da pmdgcrdo.zip adli dosyayi indirip kurun.
-
- Newbie
merhabalar
pmdgcrdo.zip adlı dosyayı tavsiyeniz uzerine aradım fakat ne avsimde nede flightsim.comda bulamadım.bunun uzerine bende manuel olarak tanımlamayı sectim fakat sadece shift+e ile ana kapı acılmakta diger kapılar ve kargo kapısı acılmıyor detaylı olarak yardımcı olursanız minnettar olurum.
Ant Ozkahraman
TK6055
Captain
pmdgcrdo.zip adlı dosyayı tavsiyeniz uzerine aradım fakat ne avsimde nede flightsim.comda bulamadım.bunun uzerine bende manuel olarak tanımlamayı sectim fakat sadece shift+e ile ana kapı acılmakta diger kapılar ve kargo kapısı acılmıyor detaylı olarak yardımcı olursanız minnettar olurum.
Ant Ozkahraman
TK6055
Captain
-
- Senior Member
- Name: Buğra Oğuzülgen
- PID: 1125
Wings fold tuşuna atarsanız çalışacaktır.
---------------
Buğra Oğuzülgen / TK1125
http://virtual.planepictures.net/search ... $oguzulgen & VPP.net Co-Administrator

---------------
Buğra Oğuzülgen / TK1125
http://virtual.planepictures.net/search ... $oguzulgen & VPP.net Co-Administrator

Selam...
Fazla vaktimi almaz diye resimli anlatayım dedim umarım yardımcı olur
Önce PMDG 737 'mizi açıp PMDG nin bu menüsünden General>Keyboard Commands a giriyoruz...Burda en önemli nokta PMDG 737 nin açık olması yoksa menü açılmıyor.

Daha Sonra Keyboard Assignments'tan kolaylık olsun diye "Doors" sekmesini seçiyoruz..

Daha sonra Burdan "Oşer Doors " u seçip Change Assignment diyoruz.

Ve daha sonra kombinasyonumuzu açılan kutuya tıklıyıp giriyoruz örneğin ben Ctrl+Shift+9 yaptım...Bunun için ortadaki kutuya tıklayıp istediğiniz kombinasyona klavyeden basmanız yeterli eğer aynı kombinasyon başka bi işe yarıyorsa sizi uyarıcaktır..

ve başarılı olduysak güzel kuşumuz 3 adet kapısını bize açıcaktır..

ve

Umarım yardımı dokunur...
İyi Uçuşlar
|Efe Doğan TK957 AAL237| |efedogan@gmail.com|

Fazla vaktimi almaz diye resimli anlatayım dedim umarım yardımcı olur
Önce PMDG 737 'mizi açıp PMDG nin bu menüsünden General>Keyboard Commands a giriyoruz...Burda en önemli nokta PMDG 737 nin açık olması yoksa menü açılmıyor.

Daha Sonra Keyboard Assignments'tan kolaylık olsun diye "Doors" sekmesini seçiyoruz..
Daha sonra Burdan "Oşer Doors " u seçip Change Assignment diyoruz.
Ve daha sonra kombinasyonumuzu açılan kutuya tıklıyıp giriyoruz örneğin ben Ctrl+Shift+9 yaptım...Bunun için ortadaki kutuya tıklayıp istediğiniz kombinasyona klavyeden basmanız yeterli eğer aynı kombinasyon başka bi işe yarıyorsa sizi uyarıcaktır..

ve başarılı olduysak güzel kuşumuz 3 adet kapısını bize açıcaktır..

ve

Umarım yardımı dokunur...
İyi Uçuşlar
|Efe Doğan TK957 AAL237| |efedogan@gmail.com|

-
- Average User
quote:Originally posted by fvefa
Olayi biraz daha ileri götürüp OH panele bir dügme koyarakda bu isi yapabilirisiniz.
Bu dosya çok işe yarıyor, OH panelde Yaw Damper'in sağında boşluğa bir düğme yaratarak tuş assign etmekten kurtarıyor ve gayet pratik.
Yalnız Shift+E ile ön kapıyı açmanız dışında diğer kapılar Recall'da herhangi bir uyarı vermiyor.
Onur VARDAL
Senior Captain
TK559

Bu dosya çok işe yarıyor, OH panelde Yaw Damper'in sağında boşluğa bir düğme yaratarak tuş assign etmekten kurtarıyor ve gayet pratik.
Yalnız Shift+E ile ön kapıyı açmanız dışında diğer kapılar Recall'da herhangi bir uyarı vermiyor.
Onur VARDAL
Senior Captain
TK559

-
- Average User
Dosyanın bulunduğu CD üzgünüm yanımda yok. 2 haftaya kadar memlekete döneceğim, o zaman yollarım. Sanırım Flightsim database'den kaldırmışlar, aslında çok faydalı bir şeydi.
Onur VARDAL
Senior Captain
TK559

Onur VARDAL
Senior Captain
TK559