kokpitte sorun

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
jesabel
Newbie
Newbie

Arkadaşlar herkese merhaba.
Geçenlerde makinamı biraz toplardım. Pci Express e geçiş yaptım.
E.Kartı: Asus 6600GT pci 256mb
Board: Asus
Yşlemci:p4 3,2
En büyük beklentim fs de görselli?in artmasıydı. Bende görüntü ayarlarını nerdeyse sona kadar dayadım. ASV de kullanıyorum onun yanında da 512*512 bulut text lerini de indirdim.

Herşey harika idi başlarken uçuşa.Bütün görüntüler adeta film gibi idi. Fakat ne zaman ASV nin hava durumuna göre bulutlara daldım o zaman sekmeler başladı. Fakat işin entresan tarafı bu sekmeler kokpitte iken oluyor. Ne spot view ne de w ile bastı?ımız zaman çıkan mini kokpitte bütün görüntüler ya? gibi akıcı . Hertürlü zorlamama ra?men görüntüler çok akıcı. Fakat kokpitte ise herşey takılıyor. Dü?meler bilee 1 sn sonra algılıyo tepki veriyo. Uçak ise pmgd-800

Bu sorunun bir ayardan meydana geldi?ini düşünüyorum. Konfigarasyonda bir sorun olsa hertürlü spot view de bile takılması olur die düşünüyorum. Bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Çok ciddi başka bir problemim de sqbox3 de mikrofon ayarlarını yapamadım sanırım board ad ki 5+1 ses caklarının olmasından dolayı sistem de?işti. Neyse bunu pek önemsemedim bu sorun hallolana kadar text olarak uçarım diordum ama ne zaman LTBA yaklaşıp voice anonslar almaya başladım sistemim çöküyor. Arkadaşlar dünya para verip upgrade ettim ve tüm düzen bozuldu. Bana biri yardımcı olursa çok minnettar olaca?ım.

Murat Kaya
izmir
jesabel
Newbie
Newbie

Zor bişi mi sordum yoksa alakasız bişi mi? 50 kişi okumuş en ufak bir tepki yok.
Çok basşt bişi sorsam böle de soru sorulur mu die en az 10 cvp alırdım ama neyse :)

Murat Kaya
izmir
huseyin yildirim
Newbie
Newbie

Hocam iyi aksamlar dilerim oncelikle....
yazdığınız konfigürasyona göre hersey normal görünüyor ekranda takılmalar olduğunu ifade etmişsiniz fakat konfigürasyonda ram dan bahsetmemişsiniz hem fs hem de pmdg ram den çok yiyor ram düşükse ondan kaynaklanıyor olabilir eğer ayarları doğru yaptıysanız geriye tek ihtimal kalıyor pc parcalarınız bilgisayarcınız tarafından yanlıslıkla istediğiniz konfigürasyona dönüştürülmedi diye düşünüyorum başlat - çalıstır - dxdiag komutuyla parcaların marka ve ozelliklerini görebilirsiniz selamlar

Hüseyin YILDIRIM
TK1186-LTCA
huseyinyildirim23@hotmail.com
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”