Merhabalar,
SquawkBox 3 kullanıyorum ve ufak bir problemim var. PSS A320 ile seyir irtifasında 0.78 mach ile ucarken SB3 weaşer update yaptı?ı sırada çok kısa bir süre için (1 saniyeden daha az bir süre) overspeed oluyorum. Rüzgarda çok ani de?işmeler olmasa bile (3-5 knot)zaman zaman overspeed olabiliyorum. Sizce SB3'ten ya da PSS den kaynaklanan bir problem mi? Yoksa ben mi birseyleri yanlış yapıyorum?
Simdiden tesekkürler...
Bora GÜRBÜZ
SB3 Weaşer Update ve Overspeed
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
sizden değil, kaygılanmayın..tamamen sistemden kaynaklı, önlemenin kesin bir yolu yok ama aza indirmenin yolları var.
1-otomatik update'i iptal edip manuel olarka istediğiniz an wx'i update edebilirsiniz
2- seyir süratinizi en başta 0.75M olarak set edebilirsiniz. ama çok işe yarayacağını sanmıyorum.
3- fsuipc içinde weaşer bölümünde weaşer update smooş transition veya benzer bir şey olması lazım onu aktif hale getiribilirsiniz.
ama yinede %100 sorunu çözmez
Hakan737Guven
1-otomatik update'i iptal edip manuel olarka istediğiniz an wx'i update edebilirsiniz
2- seyir süratinizi en başta 0.75M olarak set edebilirsiniz. ama çok işe yarayacağını sanmıyorum.
3- fsuipc içinde weaşer bölümünde weaşer update smooş transition veya benzer bir şey olması lazım onu aktif hale getiribilirsiniz.
ama yinede %100 sorunu çözmez

Hakan737Guven