Vallahi ne desem ki buna şimdi ...
Gerçi Bozhan son noktayı koymuş "Ergenekon gibi uçuyorlar" cümlesi ile [;)] Üstüne söz söylemek yakışmaz ama bir iki izlenime cevap verelim beyin fırtınası olsun gece gece .
?imdi efem ALT 6000'de kalabilir bu normal , bende bu akşam LTAF - LTAC uçtum , 6000 set ettim yaklaşmada yüksekliği ve ILS Full est. olduğunda ALT hala 6000'de idi ama display'de Atakan'ın resimde de görüldüğü gibi yükseklik GS hattında alçalmam neticesinde düşüyordu .
Özetle ALT değerine pek bişi diyemeyiz bu durumda . Son set edilen değerde kalması normaldir .
VOR1 ve ADF takibi konusunda haklısın , ben ALTİMETRE'ye takıldığımdan onu atlamışım .
Arkadaş Online uçmuş çünkü meydanda VIP_XXXX şeklinde bir model mevcut , ayrıca ben uçuşa başlamadan ATC olup olmadığını kontrol için Servinfo ile baktığımda Atakan uçuyordu . LTBA - LTAC yapıyordu sanırım ama planı yoktu . Ayrıca TCAS sinyali mevcut yerdeki uçakta ( dikkatili bkz. EHSI )
HDG değerinin 000 olması ilginç , iki ihtimal var ;
1. Ya HDG'i hiç ellemeden tamamen FMC'ye girdiği rotayı takip ettirmiş uçağa (ki kuvvetle muhtemel )
2. Doğudan yaklaşmış ( Hattı kaçırdı , açıktan sağdan dönüş aldı ve pisti kuzeyine aldı yada gerçekten doğudan kalktı bilemeyiz )
Course olayı ilginç , zaten EHSI'de de görülüyor 2 derece kaçıklık ...
Netice itibarı ile Atakan'ın her mesajında İndim cümlesi var ama hep Son Yaklaşmadan resimler var .
Kısaca nereye ve nasıl indiğini göremiyoruz

[;)]
Eğer iniyor ise pratiğe devam , inemiyor ise vay haline
Kıssadan hisse ;
"Ergenekon ağabey'in dediği yap , yaptığını yapma" :o) ( Dayanamadım yine sataştım adama durup dururken ... [;)][:p]
Saat geç oldu , ben bir dizi daha izleyip yatarım ufak ufak ... Eğer Atakan'dan yeni resimler gelirse yarın işyerinden irdeleriz beraberce .
Sevgiler
---> Ergenekon Ağabey'e not ve çağrı : Ağabey CSI Set hazır bir haftadır çekmecede yatıyor paşa paşa , telefon yada mail ile temasa geçelimde göndereyim artık , çok uzun sürdü üzülüyorum bak .
B. Fatih Koz
"Do Not Hesitate ! No Court , No Jury , Show No Mercy ... Just EYE TO EYE"