menuden LAGO'yu nasıl kaldırabilirim?

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

herkese selamlar,

SB3'ü kurarken bir hata yaptım derken daha büyü?ünü yapıp kaldırırken makineye format atacak duruma geldim. şimdi FS2004'ü baştan yeniden yüklüyorum. Eski FS9'dan yenisine dosyalrı dikkatli bir şekilde kopyalıyorum ancak daha önce LAGO'nun maddog80 ve F16'sını kurdu?umda uninstall ile kaldırmadı?ı LAGO submenusu menu bar'da duruyor.(kopyalarken muhtemelen o da birseyle geldi)bunu nasıl menulerden kaldırabilirim?

birde daha önce olmadı?ı şekilde uçak yerde bazen zıplıyor mesela Seattle'da pist başında....kontrol etmem gerken birşey varmı?

teşekkürler

Hakan737Guven
drumex
Average User
Average User

Lago'nun modules klasöründe bir dll dosyası olmalı Hakan abi. Orada değilse de başka bir yerde. Onu silersen kalkar sanırım.

Image
THY1125
Senior Member
Senior Member
Name: Buğra Oğuzülgen
PID: 1125

modules kısmındaki vimacore.dll olabilir ama emin değilim öyle hatırlıyorum sadece [:I].

Buğra Oğuzülgen
TK1125
Image
TK550
Senior Member
Senior Member

Hakan hocam,zıplama sorunu genelde scenery sorunudur.Eğer scenery yüklediysen afcad dosyasını ya da flatten kodunu bulup düzeltmen lazım,tahminen zıplama default scenery ile olmuyor,doğru mudur?

TK550
Ural Köseoğlu
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

arkadaşlar sağolun, LAGO'yu hallettim, vimacore.dll'i kaldırınca gitti. Zıplama belkide o an FSUIPC ile uğraştığım için oldu. o an için fazla kurcaladım sağını solunu herhalde, o yüzden yaptı herhalde...FS9 update'inden olamaz değilmi?????? :)

bu arada servinfo'da birşeymi var??? sabahtan beri veri alamıyorum, alt barda taramanın sonuna gelip different server penceresi açılıyor!

Hakan737Guven
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”