Levent kaptanim selamlar, umarim iyisinizdir. Elinizde olan scenery'lere gore bir meydan ismi verirseniz, hemen atama yapicam. Tesekkurler.THY4293 wrote:Merhebalar, Güzel bir gün diliyorum..
Mümkünse Şubat '22 assignment uçuşu dest. olarak verilen HSSS, yerine başka bir dest. atanabilir mi ? Free scenery ya da chart bulamadım. Payware de tek uçuş için maliyetli.. Malum döviz kurlarının durumu ortada...![]()
İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler..
Levent Dağhan
Assignment change
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Erhan M. Artuc
- THY4293
- Junior Member
- Name: Levent Daghan
- PID: 4293
- Vatsim ID: 1135290
- City: İzmir
Erhan Kaptanım çok teşekkür ediyorum. Umarım sağlık,sıhhat başta olmak üzere her şey yolundadır.
Avrupa da herhangi bir ana meydan olabilir, hiç fark etmez, (Son dönemde çok uçmadığım, EKCH, ESSA,ENGM,EFHK,ULLI,LOWS, LFMN, LIRN, EDDS,LPPT ya da Ortadoğuda OTHH, OMDB..)
Nasıl uygun görürseniz kaptanım.. Size bırakıyorum.
İlginiz için tekrar çok teşekkürler. Görüşmek dileğiyle..saygılar, selamlar...
Levent Dağhan

Avrupa da herhangi bir ana meydan olabilir, hiç fark etmez, (Son dönemde çok uçmadığım, EKCH, ESSA,ENGM,EFHK,ULLI,LOWS, LFMN, LIRN, EDDS,LPPT ya da Ortadoğuda OTHH, OMDB..)

Levent Dağhan
- artuncs
- Legend
Levent kaptanim EKCH verdim. Selamlar sevgiler.THY4293 wrote:Erhan Kaptanım çok teşekkür ediyorum. Umarım sağlık,sıhhat başta olmak üzere her şey yolundadır.![]()
Levent Dağhan
Erhan M. Artuc
- THY748
- Rookie
- Name: Oguzhan İREZ
- PID: 748
- Vatsim ID: 860193
- City: Antalya
Merhaba, LTAC-LTFO görev uçuşum var. LTFO Rize Artvin oldukça yeni ve MFSF dışında hala kullanmakta olduğum FSX için de uygun bir scenery bulamadım. Rica etsem görev uçuşumu LTFO yerine herhangi bir alan ile değiştirirmisiniz, teşekkür ederim.
Oğuzhan İrez
Oğuzhan İrez
- artuncs
- Legend
Merhaba Oguzhan hocam, umarim iyisinizdir. Rize-Artvin ucusunuzun yerine Trabzon verdim. Keyifli ucuslar olsun.THY748 wrote:Merhaba, LTAC-LTFO görev uçuşum var. LTFO Rize Artvin oldukça yeni ve MFSF dışında hala kullanmakta olduğum FSX için de uygun bir scenery bulamadım. Rica etsem görev uçuşumu LTFO yerine herhangi bir alan ile değiştirirmisiniz, teşekkür ederim.
Oğuzhan İrez
Erhan M. Artuc
- THY748
- Rookie
- Name: Oguzhan İREZ
- PID: 748
- Vatsim ID: 860193
- City: Antalya
Teşekkür ederim Erhan Kaptanım ilginiz için, eksik olmayın. Çok başarılı bir ekip çalışması ile senelerdir aramızdan genç nesillere havacılığı sevdiren ve içlerinden belki birilerini Deniz Kaptan’da olduğu gibi meslek seçiminde de yardımcı olan, yönlendiren bu birlikteliğin daha uzun seneler işlevini korumasını diliyorum.
Oğuzhan irez
Oğuzhan irez
- artuncs
- Legend
Umudumuz ve çabamız hep o yönde Oğuzhan hocam. Eksik olmayın. Selamlar.THY748 wrote:Teşekkür ederim Erhan Kaptanım ilginiz için, eksik olmayın. Çok başarılı bir ekip çalışması ile senelerdir aramızdan genç nesillere havacılığı sevdiren ve içlerinden belki birilerini Deniz Kaptan’da olduğu gibi meslek seçiminde de yardımcı olan, yönlendiren bu birlikteliğin daha uzun seneler işlevini korumasını diliyorum.
Oğuzhan irez
Erhan M. Artuc
- artuncs
- Legend
Hocam son dort bacak gorev ucusunuz 789 ile idi, hangi bacaklar oldugunu soylemediginiz icin hepsini 739'a cevirdim. Iyi ucuslar olsun.THY4388 wrote:MERHABA
Yanlış uçak seçimi ile atadığım bir Assignment im var bunu 789 dan 739 a çevirebilir miyiz teşekkürler.
Erhan M. Artuc
- THY4388
- Junior Member
- Name: Mustafa KOSAR
- PID: 4388
- Vatsim ID: 1104709
- City: Kocaeli
teşekkürler 
aslında 4 bacak görev uçuşu nasıl oldu o konuda da bir fikrim yok çünkü bu atamalar random Assignment ile atama ile yapılan tamalar. bildiğim kadarıyla aktif bir atama varken ikinci bir atama olmuyor. tekrar teşekkürler.

aslında 4 bacak görev uçuşu nasıl oldu o konuda da bir fikrim yok çünkü bu atamalar random Assignment ile atama ile yapılan tamalar. bildiğim kadarıyla aktif bir atama varken ikinci bir atama olmuyor. tekrar teşekkürler.
Mustafa KOŞAR
Senior First Officer
Senior First Officer
- THY4140
- Junior Member
- Name: Mehmet ASIK
- PID: 4140
- Vatsim ID: 1752152
- City: İstanbul
LTFJ-LTAW-LTFJ'yi başka bacakla değiştirmeniz mümkün müdür? Scenery kaynaklı sorun yaşamaktayım.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Ey ana, eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa, bırak uçsun...
- artuncs
- Legend
Merhabalar, gorev meydaninizi degistirdim. Iyi ucuslar.THY4140 wrote:LTFJ-LTAW-LTFJ'yi başka bacakla değiştirmeniz mümkün müdür? Scenery kaynaklı sorun yaşamaktayım.
Teşekkür ederim.
Erhan M. Artuc
- THY4292
- Senior Member
- Name: Hakan DAGHAN
- PID: 4292
- Vatsim ID: 1134887
- City: İzmir
Erhan Kaptanım Merhabalar
Ağustos ayı assigment LTFM_ORSU-LTFM çıkmış. ORSU Süleymaniye gerçekte TK tarafından Nisandan beri uçuş yapılmıyor,P3D default pistten başka birşey yok.Değiştirmemiz mümkün mü? Bakü olur, (UBBB) Tahran (olur OIII) farketmez.
Selamlar
Hakan Dağhan
Ağustos ayı assigment LTFM_ORSU-LTFM çıkmış. ORSU Süleymaniye gerçekte TK tarafından Nisandan beri uçuş yapılmıyor,P3D default pistten başka birşey yok.Değiştirmemiz mümkün mü? Bakü olur, (UBBB) Tahran (olur OIII) farketmez.
Selamlar
Hakan Dağhan