Microsoft sidewinder Precision 2 Hakkında.

As simmers migrate to Win 7, we are sure there are going to be numerous questions regarding the use of FS and other sims in this new system.

Re: Microsoft sidewinder Precision 2 Hakkında.

Postby THY3066 » 03 Oct 2014, 20:04

Ayni sorunu ben de yasiyorum Win8.1 ile.
Bir de sunu deneyin ben de bir ara sorun yasanmiyordu,ama normal Win Updates leri yapinca tekrar sorunla karsilasmaya basladim.
Registry de Power=0 olmasina ragmen basarilar.
http://blogs.msdn.com/b/usbcoreblog/arc ... ently.aspx
User avatar
THY3066
Senior Member
 
Posts: 323
Joined: 17 Jun 2011, 16:33
Location: Germany
Name: Sebahattin PEKEL
City: Karlsruhe
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898

Re: Microsoft sidewinder Precision 2 Hakkında.

Postby THY849 » 03 Oct 2014, 23:32

Tekrar windows 7 kurdum. Denemeye korkuyorum. Çünkü her kurulum yaklaşık 1 günümü yiyor (FSX harici kullandığım diğer programlarla beraber). Olmadığı zaman bilgisayarı parçalamak ve windows 8.1 de bu hataya fix bulamayan üreticisini kötü anmak geliyor içimden.

Deneyen ve sorunu çözen paylaşım yapar ise çok makbule geçer.

Saygılarımla.
User avatar
THY849
Rookie
 
Posts: 43
Joined: 23 Jan 2010, 17:29
Location: Nigde
Name: Ali GUZEL
City: Nigde
PID: 849
Vatsim ID: 867985

Re: Microsoft sidewinder Precision 2 Hakkında.

Postby THY849 » 07 Oct 2014, 19:56

Windows 10 kurdum. Hiç bir türlü ayar yapmadan problemsiz LTBA-LTCA uçuşu gerçekleştirdim. Joystick kayıp filan olmadı tıkır tıkır çalıştı. Umarım sonradan bir problem olmaz. Sonuçlardan bilgi vereceğim.
User avatar
THY849
Rookie
 
Posts: 43
Joined: 23 Jan 2010, 17:29
Location: Nigde
Name: Ali GUZEL
City: Nigde
PID: 849
Vatsim ID: 867985

Re: Microsoft sidewinder Precision 2 Hakkında.

Postby THY4750 » 08 Oct 2014, 17:35

Ali kaptanım uzun uçuş yapın bir de, ayrıca bende win 8.1 kullanıyorum ilginçtir, Aerosoft airbusta sıkıntı olmuyor6-7 saatlik uçuşlarda bile fakat pmdg ile sıkıntı yaşıyorum joystickte, sorunumu pencere modunda çalıştırırken tam ekran yapıp geri döndürüyorum ve düzeliyor kontroller, bazende seneryo dahil tüm üretilen görüntü yok oluyor aynı yöntem ekranı küçült büyüt düzeliyor :) geçenlerde iniyorken ortalıkta ne pist var ne alan :) neyse ekranı daraltıp genişlettik falan kendine geldi :) ah o hep win 8 :) vazgeçemiyorum da keratadan :)
Yoke artık :)
User avatar
THY4750
Officer
 
Posts: 582
Joined: 09 Dec 2010, 00:31
Location: Turkey
Name: Nihat OZSENGEZER
City: Manisa
PID: 4750
Vatsim ID: 1172468
Skype: super_nipo

Re: Microsoft sidewinder Precision 2 Hakkında.

Postby THY849 » 14 Oct 2014, 19:01

Nihat Kaptan;

Şuana kadar hiç bir türlü sorun yaşamadım. Online ve offline denedim sorun olmadı. Yaşasın Windows 10.

Kolay gelsin.
User avatar
THY849
Rookie
 
Posts: 43
Joined: 23 Jan 2010, 17:29
Location: Nigde
Name: Ali GUZEL
City: Nigde
PID: 849
Vatsim ID: 867985

Previous

Return to Windows 7 OS Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron