TÜRKİYE MEYDAN CHARTLARI HK!
-
- Newbie
- Name: Cihat Nuroğlu
- PID: 0000
- Vatsim ID: 0000
- City: Adana
Değerli kaptanlarım Türkiyedeki bütün havalimanlarının meydan chartları lazım. Forumda araştırma yaptım ancak linkler kırık indiremedim sizlerden ricam yardımcı olabilirmisiniz. Çok teşekkür ederim kırımsız uçuşlar dilerim.
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Kullanmaya calistiginiz Chart linkleri sadede Turkish Virtual uyelerinin kullanimina acik oldugu icin siz ulasamiyorsunuz. Baska Internet siteleri uzerinden deneyiniz.
Erhan M. Artuc
-
- Newbie
peki biz kayıt olamıyormuyuz?artuncs wrote:Kullanmaya calistiginiz Chart linkleri sadede Turkish Virtual uyelerinin kullanimina acik oldugu icin siz ulasamiyorsunuz. Baska Internet siteleri uzerinden deneyiniz.
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Sadece Chart indirmek icin hayir. Ama eger Vatsim uzerinden online ucuslar yapiyorsaniz evet. Biraz gereksiz bir soru gibi olacak ama, sizin Chart gereksiniminiz ne icin?ourlicon wrote:peki biz kayıt olamıyormuyuz?artuncs wrote:Kullanmaya calistiginiz Chart linkleri sadede Turkish Virtual uyelerinin kullanimina acik oldugu icin siz ulasamiyorsunuz. Baska Internet siteleri uzerinden deneyiniz.
https://www.turkishvirtual.com/terms_policy.asp?page=0
Erhan M. Artuc
-
- Newbie
bende hepsi mevcuttu malesef harddiskim çöktü ve bütün bilgilerim gitti onları tekrardan topluyorum vatsim üyeliğim mevcut ordan bakayım foxchart ta türkiye meydanları malesef yok baktım. onlinr uçuş yapıyprum fakat uzun bir ara vermiştim tekrar başladım sistemler çok değişmiş.artuncs wrote:Sadece Chart indirmek icin hayir. Ama eger Vatsim uzerinden online ucuslar yapiyorsaniz evet. Biraz gereksiz bir soru gibi olacak ama, sizin Chart gereksiniminiz ne icin?ourlicon wrote:peki biz kayıt olamıyormuyuz?artuncs wrote:Kullanmaya calistiginiz Chart linkleri sadede Turkish Virtual uyelerinin kullanimina acik oldugu icin siz ulasamiyorsunuz. Baska Internet siteleri uzerinden deneyiniz.
https://www.turkishvirtual.com/terms_policy.asp?page=0