Karışık
-
- Senior Member
- Name: Özkan SESEN
- PID: 3549
- Vatsim ID: 1084772
- City: Istanbul
Cenk Kaptanım
Bir ara aklımdan "Resimlerin yeri yanlış başlıkta post edilmiş galiba." diye geçmedi değil Kaynak gösterebilmeniz mümkün ise rica edeceğim. Paylaşım için teşekkürler. Resimlerdeki çim, motorlardan çıkan sıcak hava ve touchdown esnasındaki (yoğun su bulutu sanırım) efektlerin isimlerini bilen arkadaşlar var ise memnun olurum.
Saygılar.
Bir ara aklımdan "Resimlerin yeri yanlış başlıkta post edilmiş galiba." diye geçmedi değil Kaynak gösterebilmeniz mümkün ise rica edeceğim. Paylaşım için teşekkürler. Resimlerdeki çim, motorlardan çıkan sıcak hava ve touchdown esnasındaki (yoğun su bulutu sanırım) efektlerin isimlerini bilen arkadaşlar var ise memnun olurum.
Saygılar.
-
- Senior Member
- Name: Özkan SESEN
- PID: 3549
- Vatsim ID: 1084772
- City: Istanbul
Valla öyle gibi degilmi gerçekten İlker Kaptanım
Yahu birileri bizimle dalga geçiyor galiba. Yani bu nedir? Ya biz gerçekten bu işten anlamıyoruz; onlarca addon yükleriz sayı arttıkça problem riski yaşarız vs. vs. olmaz, rex yükleriz bi tarafı eksik olur (wet.)bir süre sonra oda kesmez. Peki bu fotoğraflar? Hani bagzı araba markalarının modelleri vardır ülkemize gelmez. Yada bağzı değişik ürünleri tüm dünya bilirde ne hikmetse 2. 3. dünya ülkeleri ve memleketimizde göremeyiz. Bu fotoğraflarda sanırım onlardan. Daha ne söylemeliyim bilmiyorum ki.?!
Yahu birileri bizimle dalga geçiyor galiba. Yani bu nedir? Ya biz gerçekten bu işten anlamıyoruz; onlarca addon yükleriz sayı arttıkça problem riski yaşarız vs. vs. olmaz, rex yükleriz bi tarafı eksik olur (wet.)bir süre sonra oda kesmez. Peki bu fotoğraflar? Hani bagzı araba markalarının modelleri vardır ülkemize gelmez. Yada bağzı değişik ürünleri tüm dünya bilirde ne hikmetse 2. 3. dünya ülkeleri ve memleketimizde göremeyiz. Bu fotoğraflarda sanırım onlardan. Daha ne söylemeliyim bilmiyorum ki.?!
- cenks
- Advanced Member
- Name: Cenk Senkaya
- PID: 1843
1: Motordan çıkan sıcaklık efekti avsimde mevcut ancak bununla uzaktan yakında alakası yok,o sadece biraz siyah duman izi bırakıyor o kadar.THY3549 wrote:Cenk Kaptanım
Saygılar.
FAtih KOZ kaptanın sanalpilottaki 10 numara anlatımı ile
As_Rainwash Efekti
Opensky Reverser Spray Efekti
http://www.sanalpilot.com/forum/topic.a ... s=rainwash
yinede bunlarda fazla oynama var böyle görüntüler beklemeyin
daha öncede aradım ama motordan çıkan sıcaklık efekti bu tarzda yok
-
- Average User
- Name: Aytugan Utku AKDOĞAN
- PID: 2118
millet nasıl kullanıyor şu simulatoru ya bunları gordukten sonra insanın canı kokpitten çıkmak istemiyor aradaki farktan. Bizde scenerylerde Ataturk Havalimanı yazısını gorunce 3 takla atıyoruz, heleki o polish in ustundeki eskitmeler, lightlar, motor efektleri nasıl harika olmuş...
Aytugan Utku AKDOĞAN
FlyTHY PID2118
Eskişehir, 1986
FlyTHY PID2118
Eskişehir, 1986
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Ben o spray ile reverser indirdim çok karaşık işlemler var. yaptı ama piste gelince yağmurda sürekli uçağın arkasında bulut var gibi:)) motorlar çalışmıyorken bile var her an itfaiye geebilir yanıyor diye
Ben de sildim beceremedik heralde.
Ben de sildim beceremedik heralde.
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER