P3dV3 Açılırken Hata Veriyor!

All About Prepar3D. Software and Hardware related problems and news on upcoming products and aviation links.

P3dV3 Açılırken Hata Veriyor!

Postby sahapcann » 31 Oct 2015, 06:08

Merhabalar, az önce P3DV3'ün kurulumunu tamamladım ve Simulasyon'u başlatacağım sırada; ''Cannot run because it could not write prepar3d.cfg'' diyor ve Simülatör'ün içinde hiçbir eylem gerçekleştiremiyorum. Bu hatanın sebebi nedir ? Şimdiden teşekkürler..
sahapcann
Rookie
 
Posts: 45
Joined: 12 Jun 2015, 08:00
Name: Şahapcan Çinserin
City: Adana
PID: 0000
Vatsim ID: 1334465

Re: P3dV3 Açılırken Hata Veriyor!

Postby artuncs » 31 Oct 2015, 06:36

1-Yonetici konumunda calistiriyormusunuz?
2-Sistem diskinizde 1Gb, P3D yuklu olan diskinizde 11Gb bos alan varmi? eger ayni diskte kurulu ise toplamda 27Gb bos alaniniz varmi?
3-Bilgisayarinizda ayni zamanda FSX yuklumu?
4-Eger yuklu degil ise Sag klik ile Fsx.cfg dosyasi, Properties secin, acilan pencerede eger ''Read-Only'' uzerinde tick var ise kaldirin.
5- Bilgisayarinizda Turkce dilimi secili?
Erhan M. Artuc
User avatar
artuncs
Administrator
 
Posts: 2694
Joined: 07 Jul 2009, 10:47
Location: England
Name: Erhan M. ARTUC
City: London
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
Skype: erhan.m.artuc

Re: P3dV3 Açılırken Hata Veriyor!

Postby sahapcann » 31 Oct 2015, 16:40

1- Yönetici konumunda çalıştırıyorum.
2- 200GB Boş alan mevcut.
3- Aynı Zamanda FSX Yüklü.
4- Bilgisayarımda Türkçe Dil Seçili.
sahapcann
Rookie
 
Posts: 45
Joined: 12 Jun 2015, 08:00
Name: Şahapcan Çinserin
City: Adana
PID: 0000
Vatsim ID: 1334465

Re: P3dV3 Açılırken Hata Veriyor!

Postby sahapcann » 18 Jan 2016, 17:52

Sorunum devam etmekte. Yardım edecek yok mu acaba ?
sahapcann
Rookie
 
Posts: 45
Joined: 12 Jun 2015, 08:00
Name: Şahapcan Çinserin
City: Adana
PID: 0000
Vatsim ID: 1334465


Return to Prepar3D Discussion Forum v4.5|v5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron