Praper3D V4 FDR

All About Prepar3D. Software and Hardware related problems and news on upcoming products and aviation links.

Praper3D V4 FDR

Postby THY4431 » 02 Sep 2017, 21:33

Praper3D V4'te uçuş yapmaya çalıştığımda ekteki resimdeki hatayı alıyorum. P3D V4 için FDR varmıdır?
Image
THY4431
Junior Member
 
Posts: 77
Joined: 27 Mar 2010, 18:02
Location: Kayseri
Name: Yasin KARADEMIR
City: BANDIRMA
PID: 4431
Vatsim ID: 1145697
Skype: ysnkrdmr

Re: Praper3D V4 FDR

Postby artuncs » 02 Sep 2017, 21:47

Kayitli emailinize gerekli dosya gonderilmistir.

Keyifli ucuslar olsun.
Erhan M. Artuc
User avatar
artuncs
Administrator
 
Posts: 2694
Joined: 07 Jul 2009, 10:47
Location: England
Name: Erhan M. ARTUC
City: London
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
Skype: erhan.m.artuc

Re: Praper3D V4 FDR

Postby THY4431 » 02 Sep 2017, 22:29

Çok Teşekkürler.
THY4431
Junior Member
 
Posts: 77
Joined: 27 Mar 2010, 18:02
Location: Kayseri
Name: Yasin KARADEMIR
City: BANDIRMA
PID: 4431
Vatsim ID: 1145697
Skype: ysnkrdmr

Re: Praper3D V4 FDR

Postby THY4186 » 06 Sep 2017, 19:20

ben de alabilir miyim dosyayı
User avatar
THY4186
Newbie
 
Posts: 23
Joined: 11 May 2017, 19:30
Location: Turkey
Name: Cemre Can Cayirci
City: Istanbul
PID: 4186
Vatsim ID: 1361533

Re: Praper3D V4 FDR

Postby artuncs » 06 Sep 2017, 20:06

THY4186 wrote:ben de alabilir miyim dosyayı


Gonderildi Cemre kaptan.
Erhan M. Artuc
User avatar
artuncs
Administrator
 
Posts: 2694
Joined: 07 Jul 2009, 10:47
Location: England
Name: Erhan M. ARTUC
City: London
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
Skype: erhan.m.artuc

Re: Praper3D V4 FDR

Postby THY3716 » 07 Sep 2017, 08:39

1-2 gün içinde resmi olarak FDR 5.04 yayınlanacak. Zaten p3d v4 uyumu sağlanmıştı ve isteyene gönderiyorduk ama hazır el atmışken bir-iki ufak rütuş yapıp öyle yayınlayalım dedik yeni versiyonu. Malumat..
Lead me, follow me or get out of my way !
User avatar
THY3716
Administrator
 
Posts: 1833
Joined: 25 Apr 2009, 22:33
Location: Turkey
Name: Bahadir ALKES
City: Istanbul
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118

Re: Praper3D V4 FDR

Postby THY4431 » 11 Sep 2017, 19:35

Praper 3d v4 ile ilgili yeni bir sorunum var çözebilirseniz sevinirim.
Assigments görevlerinde halihazırda p3dv4 için airbus uçak çıkmadığı için uçuş yapamıyorum. LTBA da takılı kaldım airbusun çıkmasını beklersek te uzun zaman bekleyeceğiz gibi.
Rica etsem şimdilik görevlerimi sadece boeing 737-800-900 veya 747'ye çevirebilir misiniz?
THY4431
Junior Member
 
Posts: 77
Joined: 27 Mar 2010, 18:02
Location: Kayseri
Name: Yasin KARADEMIR
City: BANDIRMA
PID: 4431
Vatsim ID: 1145697
Skype: ysnkrdmr

Re: Praper3D V4 FDR

Postby THY3716 » 11 Sep 2017, 21:07

Hocam tamamdır, çevirelim, ama siz de assignment tip seçim ayarlarınızdan airbus ları kaldırın ki tekrar yazılmasın.

http://turkishvirtual.com/type_prefs.asp
Lead me, follow me or get out of my way !
User avatar
THY3716
Administrator
 
Posts: 1833
Joined: 25 Apr 2009, 22:33
Location: Turkey
Name: Bahadir ALKES
City: Istanbul
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118

Re: Praper3D V4 FDR

Postby THY4431 » 11 Sep 2017, 21:39

THY3716 wrote:Hocam tamamdır, çevirelim, ama siz de assignment tip seçim ayarlarınızdan airbus ları kaldırın ki tekrar yazılmasın.

http://turkishvirtual.com/type_prefs.asp

teşekkürler hocam
THY4431
Junior Member
 
Posts: 77
Joined: 27 Mar 2010, 18:02
Location: Kayseri
Name: Yasin KARADEMIR
City: BANDIRMA
PID: 4431
Vatsim ID: 1145697
Skype: ysnkrdmr


Return to Prepar3D Discussion Forum v4.5|v5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest