Bugun P3Dv1 den P3Dv3'e Client update yaptim. Daha once test amacli bir update yapmistim ve o update de bilgisayarimin ''Control Panel, Uninstall Program'' icinden baktigimda diger P3D scenery, content, academic programlarinin da v3 olarak update olmustu. P3D nin kendi aciklamasinda da bu programlarin v3 olarak update olacagi soyleniyor ama assagidaki resimde de goreceginiz gibi benim ikinci ve asil yapmak istedigim update sirasinda bunlar P3Dv1 olarak kaldi. Sadece P3D client v3 olarak update olup bu sekilde gozuktu

Assagidaki resim P3D aciklama sayfasinda alinti ve daha once v1 den v2 gecisi anlatiyor. Goruldugu uzere programlar v2 tanimli hale gelmis bu update de.

Assagidaki resimde benim update edilmis P3D den alinma ve dogru sekilde v3 update oldugunu aslinda burada gosteriyor.

Ama, benim v3 update eden arkadaslara sormak istedigim, sizce bu normalmi ve bunu kusur olarak gormemelimiyim. Ilk seferinde programlarin tamami v3 olarak update olmusken ikinci seferde olmamasi bende kusku yaratti ve bir seylerin eksik kaldigini dusundurdu.
V3 yukleyen arkadaslar bir bakabilirlerse bilgisayarlarinin control panel+uninstall kisminda, bu programlarin tamami v3 olarak gozukuyormu acaba?
Tesekkurler