Saitek Switch Panel

Building a home cockpit? Here's the place to gather and swap ideas, parts, plans and more!

Saitek Switch Panel

Postby THY3066 » 31 Jan 2020, 23:51

Merhabalar,
yeni satin aldigim Switch Panel Linda programi ile süper calismakta.
Linda FSuipc gibi bir yazilim ve settingleri switch paneli Linda ile yapmak mecburiyetindeyim,cünki Fsuipc tanimamakta.
Yazdigim gibi harika calisiyor ve ayrica eskiden Strobe Hatasi aldigimiz icin Fsuipc den tus atimina gerek kalmiyor.

Sorun FR calistirdigim andan irtibaren malesef tuslar calismamaya basliyor ve Linda crash oluyor malum Switch Panel de tabiiki off kaliyor.
Fsuipc den Lua yazilimi Fr icin yapilani kaldirdim ama nafile acaba bir yazilimi mi unuttum silmeye.
Sorun yanliz PMDG ucaklari ile.Aerosoft A320 veya A330 da calismakta.

Programci Arkadaslara Rica da bulunmakdayim.

Ilgi icin tesekkürler selamlar
User avatar
THY3066
Senior Member
 
Posts: 318
Joined: 17 Jun 2011, 16:33
Location: Germany
Name: Sebahattin PEKEL
City: Karlsruhe
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898

Re: Saitek Switch Panel

Postby artuncs » 01 Feb 2020, 00:31

Eger sorun Lua dosyasi ise, bunu zaten silmissin Sebahattin hocam ama bu Lua dosyasina bagli olarak ''737NGX_Options.ini'' ve ''fsuipc.ini'' dosyalari icindeki kodlari da kaldirdinmi? Eger kaldirmadiysan bu kodlarmi acaba neden oluyor, bir bakman lazim.
Erhan M. Artuc
User avatar
artuncs
Administrator
 
Posts: 2619
Joined: 07 Jul 2009, 10:47
Location: England
Name: Erhan M. ARTUC
City: London
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
Skype: erhan.m.artuc

Re: Saitek Switch Panel

Postby THY3066 » 01 Feb 2020, 09:26

Erhan Hocam,
bilgi için teşekkürler. Fsuipc ini dosyası aklıma geldi ama hangi kodları kaldırmam gerek?
Boş vaktim de tekrar tarayıp geri dönüş yaparım.
Geri dönüş için sağol Hocam iyi Haftasonu dilerim.
User avatar
THY3066
Senior Member
 
Posts: 318
Joined: 17 Jun 2011, 16:33
Location: Germany
Name: Sebahattin PEKEL
City: Karlsruhe
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898

Re: Saitek Switch Panel

Postby THY3066 » 01 Feb 2020, 15:18

Sorun hal olmustur:Yazilim da ararken FSUIPC options Main Menü de solugu aldim.(Saatler sonra :whew: ) Iki IPC isareti off konumuna getirdim bilginize.
https://www.bilder-upload.eu/bild-85a33 ... 7.jpg.html
User avatar
THY3066
Senior Member
 
Posts: 318
Joined: 17 Jun 2011, 16:33
Location: Germany
Name: Sebahattin PEKEL
City: Karlsruhe
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898

Re: Saitek Switch Panel

Postby artuncs » 02 Feb 2020, 00:34

Hallettigine sevindim hocam.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Erhan M. Artuc
User avatar
artuncs
Administrator
 
Posts: 2619
Joined: 07 Jul 2009, 10:47
Location: England
Name: Erhan M. ARTUC
City: London
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
Skype: erhan.m.artuc


Return to Home Cockpit Builders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest