Tcas problemi

Questions, comments; documents about Airbus related products (PSS, Wilco, Aerosoft Xtended and others) ...

Tcas problemi

Postby THY3066 » 27 Jul 2012, 20:15

Wilco Airbus Vol.1
Sayin Arkadaslar,gectigimiz günlerde Online ucuslarda dikkatimi ceken konu:Havada bana yaklasik olan Ucaklar Radar da gözükmüyor.
Özel Chat`te yaklasan Ucaga ikaz ettim Tcas lütfen.Cevap:acik,siz sisteminizi kontrol edin.
Biliyorum ki Wilco Airbus Vol.1 de "MODULES"dosyasinin eksikligini.TrafficInfo-Dll.
Ekledim.Ve eveli Aksam tekrar ayni konuyla karsi kaldim özellikle Apporoach da Holding yapmaya karar verdim öteki Ucak Unicom yazmasini bekledim.FR den cezayi yememek icin :)
Havaalanina indigimde baska bir Kaptanimiz kalkis yapti ve benim Tcasi "All"a cevirdimde Kaptanimiz Radar da görüldü."Merak ettim acaba oluyor mu?"
Söylemek istedigim Lütfen Airbus Vol.1 kullanan Arkadaslar veya Squawkbox Ayarlarinla oynayan Arkadaslar Lütfen Ayarlarinizi kontrol ediniz.
Ilginiz icin tesekürler ve Happy Landings
User avatar
THY3066
Senior Member
 
Posts: 323
Joined: 17 Jun 2011, 16:33
Location: Germany
Name: Sebahattin PEKEL
City: Karlsruhe
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898

Re: Tcas problemi

Postby THY3506 » 28 Jul 2012, 20:49

Hocam merhabalar airbus hakkından bilgim yok ama fsinn in radar modülü gayet başarılı yanlış hatırlamıyorsam 300nm ye kadar etrafinizdaki bütün trafikleri görebiliyorsunuz ayrıca daha bir çok konuda fsinn sqb a göre daha başarılı size bir alternatif olarak önerebilirim.
CPL (H) Bell-206/205 Sikorsky UH/60
CPL (A) Cessna 150/152/172
User avatar
THY3506
Senior Member
 
Posts: 362
Joined: 11 Jan 2009, 19:42
Location: Turkey
Name: Serdar ÖZDEN
City: Ankara
PID: 3506
Vatsim ID: 1082637
Skype: serdar3121


Return to Airbus Fleet

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests

cron