Cockpit Landing 01- ftp://av:av@ftp.avsim.ru/32/Landing_01.zip
Cockpit Landing 02- ftp://av:av@ftp.avsim.ru/32/Landing_02.zip
Cockpit Landing 03- ftp://av:av@ftp.avsim.ru/32/Landing_03.zip
Cockpit Takeoff 01- ftp://av:av@ftp.avsim.ru/32/Take-off_01.zip
Cockpit Takeoff 02- ftp://av:av@ftp.avsim.ru/32/Take-off_02.zip
Cockpit Night Landing- ftp://av:av@ftp.avsim.ru/32/nlanding.zip
Eger videoları seyredemiyorsanız;
http://download.divx.com/divx/DivX505Bundle.exe
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
OT: IL 76 Cockpit Videos
-
- Average User
-
- Rookie
Merhaba Bozhan Kaptan. Yazdigin linklerdeki videolar acaba hangi havayollarin goruntuleri???
Skys are şe limit!!!
Skys are şe limit!!!
-
- Average User
Malesef bilmiyorum, linkleri başka biryerden copy&paste yapmıştım ordada bir bilgi yok.
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
- THY177
- VIP Member
- Name: Ergenekon Kucuk
- PID: 177
bozhan gerçekten guzeller ...saolasın ..
bu arada inişte zil sesleri duydum aklıma Outer yada ınner ikazlaı gibi geldi ama ..kalkışta birçok kez çalıyordu ..o zamanda trim le ilgiliydi sanki ?
nedir onlar bilgisi olan varmıdır ?
herkese sevgiler.
TK 177 Ergenekon Kucuk
bu arada inişte zil sesleri duydum aklıma Outer yada ınner ikazlaı gibi geldi ama ..kalkışta birçok kez çalıyordu ..o zamanda trim le ilgiliydi sanki ?
nedir onlar bilgisi olan varmıdır ?
herkese sevgiler.
TK 177 Ergenekon Kucuk
-
- Average User
Ergenekon inişteki ziller ile ilgili tahminin doğru fakat t/o videolarını henüz indirmediğim için birşey diyemeyeceğim. Bende ilk duyduğumda şaşırmıştım, kapı zili gibi dimi:D
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Sevgili Ergenekon,
Bu ziller alarm sanıyorum.
GPWS de rusca sayıyor.
Bu ucuşlar askeri,bazı ülkelerde yolcu ucağı olarak kullanılmış olamasına karşın,nakliye,keşif ve bombardıman gibi degişik maksatlar icin dizany edilmiş sanıyorum.
Sevgi ve selamlar.
Ahmet Aybirtek
FLYTHY PID 83
TRVACC
Bu ziller alarm sanıyorum.
GPWS de rusca sayıyor.
Bu ucuşlar askeri,bazı ülkelerde yolcu ucağı olarak kullanılmış olamasına karşın,nakliye,keşif ve bombardıman gibi degişik maksatlar icin dizany edilmiş sanıyorum.
Sevgi ve selamlar.
Ahmet Aybirtek
FLYTHY PID 83
TRVACC
- THY177
- VIP Member
Hakikaten Bozhan acaip garip geldi ...
Bu arada sevgili Ahmet Agabey (hocam) selamlar...dedikleriniz tamamı ile doğru ..
Bu arada FEO yu gördünüzmü gazları açarken yada solda genc pilotun levyeye sarılışını ??
her neyse keyifliydi..
Herkese sevgiler.
TK 177 Ergenekon Kucuk
Bu arada sevgili Ahmet Agabey (hocam) selamlar...dedikleriniz tamamı ile doğru ..
Bu arada FEO yu gördünüzmü gazları açarken yada solda genc pilotun levyeye sarılışını ??
her neyse keyifliydi..
Herkese sevgiler.
TK 177 Ergenekon Kucuk
-
- Average User
Rusların kokpit disiplini ve çalışma sistemleri (!) batı kültüründen oldukça farklı. Ben Rus jetlerini batı uçaklarına kıyasla çok daha karizmatik buluyorum, sanki çizgi filmden fırlamış gibiler! Bir ara Rusyaya uçalım mı? Rus ATC'nin açık olduğu bir gün ve meydan belirleyelim gerekli teknik dökümanı ben ayarlarım. Ne dersiniz??
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
- THY177
- VIP Member
nazdrovya ..!!!
yaw beyler hayırdır ucucaz dimi yoksa bu bir özel kod falanmı !!ayşe arkadaşlar ucucak[?] = [}:)] (alemmi var)...!!!
bana lutfen mail atın bişi yapın cunki bunun icin istanbulda kalacağım aksi halde mobil kokpitim değil ucak planor bile ucuramıyor..
sevgiler.
TK 177 Ergenekon Kucuk
yaw beyler hayırdır ucucaz dimi yoksa bu bir özel kod falanmı !!ayşe arkadaşlar ucucak[?] = [}:)] (alemmi var)...!!!
bana lutfen mail atın bişi yapın cunki bunun icin istanbulda kalacağım aksi halde mobil kokpitim değil ucak planor bile ucuramıyor..
sevgiler.
TK 177 Ergenekon Kucuk
-
- Average User
Bazı kaptanlarımızın Rusçaya üstün hakimiyeti karşısında kendimi cahil hissettim. Engin tecrübelerinizden faydalanabilmek için eğer müsaitseniz bu cuma gecesi vakitlice kalkıp Minsk'e (UMMS)gidelim derim. İhtiyacımız olan scenery, chart, metric FL convert. table vs yani herşey http://vatrus.net.ru adresinde mevcut. Eğer herkez müsaitse burda okeyleşim ve yine aynı siteye booking yapalım, böylelikle atc de olur. Ne dersiniz?
Not: Dönüş uçuşunda MZF ve alkol kontrolü yapılacaktır
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
- THY133
- VIP Member
- Name: Deniz İrez
- PID: 133
quote:Originally posted by Bozhan Özsoy
Bazı kaptanlarımızın Rusçaya üstün hakimiyeti karşısında kendimi cahil hissettim. Engin tecrübelerinizden faydalanabilmek için eğer müsaitseniz bu cuma gecesi vakitlice kalkıp Minsk'e (UMMS)gidelim derim. İhtiyacımız olan scenery, chart, metric FL convert. table vs yani herşey http://vatrus.net.ru adresinde mevcut. Eğer herkez müsaitse burda okeyleşim ve yine aynı siteye booking yapalım, böylelikle atc de olur. Ne dersiniz?
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Affirmative walla çok güzel olur uçalım alalım votkaları doldururuz su şişelerine ...
Mojna ? [8D]
TK133 - TRVACC
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Affirmative walla çok güzel olur uçalım alalım votkaları doldururuz su şişelerine ...
Mojna ? [8D]
TK133 - TRVACC
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk