Yonetimden Duyuru !

General Announcements from Turkish Virtual Management will be published in here. (Only for Turkish Virtual Pilots!)

Yonetimden Duyuru !

Postby artuncs » 09 Oct 2017, 13:37

Turkish Virtual uyelerine duyurudur;

Trvacc’in basinda ki malum sahis tarafindan kendi Face guruplari uzerinden ''Turkish Virtual'' ve yonetimi icin serfedilen ve paranoyaklik derecesini asmis itham ve yalanlara bir karsilik vermeyi dusunmedigimizi buradan bildirirken, ''Turkish Virtual'' ve yonetimini bu durumun icine sokan ve kirli agizlar tarafindan adinin anilmasina neden olan kisiler ile ilgili bagimizi yeniden gozden gecirecegimizi siz ''Turkish Virtual'' gurup uyelerine arz ederiz.

Saygilarimiza
Turkish Virtual Icra Kurulu Uyeleri
Erhan M. Artuc
User avatar
artuncs
Administrator
 
Posts: 1936
Joined: 07 Jul 2009, 10:47
Location: England
Name: Erhan M. ARTUC
City: London
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
Skype: erhan.m.artuc

Re: Yonetimden Duyuru !

Postby artuncs » 09 Oct 2017, 15:50

Trvacc konusunda demokratik yollardan hakkini aramak isteyen herekese Turkish Virtual forumlari, Facegurup ve diger sosyal media aglarimiz aciktir. Bu konuda Turkish Virtual yonetimi olarak kimsenin onunu kesmeye, durdurmaya yada taraf olmayacagimiz bilinmelidir. Konu diledigince Turkish Virtual bunyesi altinda tartisilabilinir. Burada asil olan konu Turkish Virtual ve yonetiminin Trvacc tarafinda ne olup bittigi ile ilgilenmemesidir. Ama bu konuda uyelerinin taleplerini de goz ardi etmemekte ve onlari genel gorgu kurallari icinde tartismasina olanak vermekle birlikte, bu konuda atacaklari adimlarda da serbest birakmaktadir.

Fakat anliyoruz ki bu yapilan yada yapilacak girisimler sebebi ile neden olduklari ve Turkish Virtual ve yoneticilerini bilerek yada bilmeyerek gelinen noktada bu isin icindeymis gibi gorunmesine neden olan tutumu da kabul etmemekteyiz.
Erhan M. Artuc
User avatar
artuncs
Administrator
 
Posts: 1936
Joined: 07 Jul 2009, 10:47
Location: England
Name: Erhan M. ARTUC
City: London
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
Skype: erhan.m.artuc


Return to Announcements of Management

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests