Istanbulusma 4
- THY7
- Officer
- Name: Berhan DONMEZ
- City: Istanbul
- PID: 7
- Vatsim ID: 813296
ARKADA?LAR MADEM REKOR KATILIM İSTİYORUZ,BU SEFER BİR DE?İ?İKLİK YAPIP,AK?AM ÜSTÜ UYGUNSANIZ 18-19 GİBİ BULU?ALIM VE ÇİÇEK PASAJINDA HAVACILIK MUHABBETİ YAPALIM GECENİN İLERLEYEN SAATİNDE? NE DERSİNİZ? SAYGILAR...
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
TRVACC11-FLYTHY~7~
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
TRVACC11-FLYTHY~7~
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Sevgili Berhan; bence düşüncen çok güzel ancak benim o akşam buluşmadan sonra Ankara'ya yola çıkmam gerekiyor, bu yüzden eğer böyle bir planlama yapılacaksa ben bir sonraki toplantıya katılmaya çalışayım.
Ve Sevgili Erol; ben de sizinle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyacağım, bu sefer olamazsa bile en kısa zamanda...
Görüşmek üzere, sevgi ve saygılar...
Selçuk Poyraz
TK157
Ve Sevgili Erol; ben de sizinle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyacağım, bu sefer olamazsa bile en kısa zamanda...
Görüşmek üzere, sevgi ve saygılar...
Selçuk Poyraz
TK157
- THY7
- Officer
- Name: Berhan DONMEZ
- City: Istanbul
- PID: 7
- Vatsim ID: 813296
Tamam Hocam,Akşam üstü her zaman buluştuğumuz saatte 16 Lokal uygunsa aynı yerde buluşalım diyorum? Lütfen katılanlar mesaj ve öneri atın hadi...Kaç kişiyiz? [:X]
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
TRVACC11-FLYTHY~7~
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
TRVACC11-FLYTHY~7~
-
- Junior Member
- Name: Gürhan Okay
- PID: 317
Count me in.
Extended muhabbet de uyar ve musait olan varsa ve vektor verecek birini de bulursak daha sonra direkt CICEK yapabilirim.
Saat 15:00 local daha uygun olabilir. Burka hoca ile konustum mazereti, var 16:00 da toplantıdan ayrılması gerkiyor.
Cem Hoca ve Ergenekon hocaya haber veririm.
Cumartesi 12:00 UTC de 00 itibariyle Tribeca ISEc üzerinde HOLD' a giriyorum.
Sevgiler
TK317i
Gurhan Okay
Extended muhabbet de uyar ve musait olan varsa ve vektor verecek birini de bulursak daha sonra direkt CICEK yapabilirim.
Saat 15:00 local daha uygun olabilir. Burka hoca ile konustum mazereti, var 16:00 da toplantıdan ayrılması gerkiyor.
Cem Hoca ve Ergenekon hocaya haber veririm.
Cumartesi 12:00 UTC de 00 itibariyle Tribeca ISEc üzerinde HOLD' a giriyorum.
Sevgiler
TK317i
Gurhan Okay
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
1200UTC itibariyle Tribeca üzerinde yaklaşık 3 saat süreyle HOLD'a girip daha sonra planlanan şekilde Ankara yönüne doğru HOLD'u terkedeceğim, LTBA trafiklerinin dikkatine
Sevgilerimle...
Selçuk Poyraz
TK157
Sevgilerimle...
Selçuk Poyraz
TK157