Merhaba,
ISTANBULusma yi bu Cumartesi yapmayi planliyoruz. Ne dersiniz?
Gurhan
TK317
FlyTHY
Virtual Captain - Instructor
~ ~ ISTANBULusma III ~ ~
-
- Newbie
Saat ve Yer konusunda, geçen seferki çözüm herkes için uygunmuydu.
Sevgilerimle
Sevgilerimle
-
- Newbie
Gürhan Hocam,
Herkes için müsait ise 1200Z da HOLD'a girelim. Bu arada Tribeca'da HOLD hızınız 2 adım/saniye olmalıdır.
Sevgilerimle,
Herkes için müsait ise 1200Z da HOLD'a girelim. Bu arada Tribeca'da HOLD hızınız 2 adım/saniye olmalıdır.
Sevgilerimle,
-
- Junior Member
Selamlar
Biraz alakasız bi soru olacak ama park yeri varmı o civarda?
Bu seferde 07:30-16:30 vardiyasına denk geldi kaça kadar oradasınız?
Teşekkürler
Levent İshakoğlu
TK 31
Biraz alakasız bi soru olacak ama park yeri varmı o civarda?
Bu seferde 07:30-16:30 vardiyasına denk geldi kaça kadar oradasınız?
Teşekkürler
Levent İshakoğlu
TK 31
-
- Junior Member
- Name: Gürhan Okay
- PID: 317
Levent hocam,
Var hocam.
Arabayi otopilota baglayip holda biraksaniz benzin biraz masrafli olacak sanirim. :o)
Ya tribeca'nin sokaginda (?akayık Sok.) ya da bir ust sokakta katli (bbelediye) bir otopark var iki sokak asagida da (hacıeminefendi Sok) veya bir alt Amerikan hastanesinin yanindaki sokakta hem kapalı otopparklar var hem de hacı eminefendi de benim de arabayı bıraaktığım bir apartman altı kapalı otoparkı var orası emin bir yerdir.
Bahsettigim yerin her iki sokaga da kapısı ve girisi var topagacından gelen sokagın hemen yakınında is bankasının yanındaki 2 bina (Amerikan Hast'a dogru).
Burak hoca ile konustugumda insanlarin 6 ya kadar genelde orada oldugunu gorustuk. Ondan dolayı toplantıyı bir saat onceye aldık. Gorusme uzun olsun diye.
Yarin gorusmek umidiyle
TK317
Gurhan Okay
Var hocam.
Arabayi otopilota baglayip holda biraksaniz benzin biraz masrafli olacak sanirim. :o)
Ya tribeca'nin sokaginda (?akayık Sok.) ya da bir ust sokakta katli (bbelediye) bir otopark var iki sokak asagida da (hacıeminefendi Sok) veya bir alt Amerikan hastanesinin yanindaki sokakta hem kapalı otopparklar var hem de hacı eminefendi de benim de arabayı bıraaktığım bir apartman altı kapalı otoparkı var orası emin bir yerdir.
Bahsettigim yerin her iki sokaga da kapısı ve girisi var topagacından gelen sokagın hemen yakınında is bankasının yanındaki 2 bina (Amerikan Hast'a dogru).
Burak hoca ile konustugumda insanlarin 6 ya kadar genelde orada oldugunu gorustuk. Ondan dolayı toplantıyı bir saat onceye aldık. Gorusme uzun olsun diye.
Yarin gorusmek umidiyle
TK317
Gurhan Okay
-
- Junior Member
OK işten çıkar çıkmaz .74 Mach ile orada olmaya çalışacağım.
Levent İshakoğlu
TK 31
Levent İshakoğlu
TK 31
-
- Junior Member
Selamlar
Arkadaşlar AHL den çıkar çıkmaz HADEP'in konvoyuna takıldık vardiyayı bile yarım saat geç teslim ettik bu sebepten toplantımıza katılamadım özür diliyorum.
Saygılar
Levent İshakoğlu
TK031
Arkadaşlar AHL den çıkar çıkmaz HADEP'in konvoyuna takıldık vardiyayı bile yarım saat geç teslim ettik bu sebepten toplantımıza katılamadım özür diliyorum.
Saygılar
Levent İshakoğlu
TK031
-
- Newbie
no problem sir, proceed as filed.