GoFlight Problemi

All About Prepar3D. Software and Hardware related problems and news on upcoming products and aviation links.
Newbie
User avatar
Posts: 21
Joined: 22 Oct 2015, 00:48
Location: Turkey
Name: Iskender Gedelec
City: Istanbul
PID: 4112
Vatsim ID: 1309416

GoFlight Problemi

Postby THY4112 » 25 Dec 2017, 19:07

Sevgili Kaptan arkadaslar, icinizde Goflight Efis ve MCP kullaniniz varmi ? Daha once FSX ile gayet guzel calisiyordu. Ne zaman P3D4V (Orginal Acedemic)gectim, sorun basladi. Once Goflight in P3D4V icin olan interfaceni indirdim , ama EFIS calisti MCP calismadi. Acaba icinizde bir bilen varmi neyi eksik yada yanlis yaptim.

Average User
User avatar
Posts: 157
Joined: 11 Aug 2015, 18:10
Location: Turkey
Name: Cenk TARHAN
City: Istanbul
PID: 3631
Vatsim ID: 1091311

Re: GoFlight Problemi

Postby THY3631 » 25 Dec 2017, 22:37

iskender abi go flight çözer bunu ancak
Image
Image
Image

Senior Member
User avatar
Posts: 266
Joined: 17 Jun 2011, 18:33
Location: Germany
Name: Sebahattin PEKEL
City: Karlsruhe
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898

Re: GoFlight Problemi

Postby THY3066 » 26 Dec 2017, 10:59

Ucak olarak ne kullandiginizi bilmiyorum ama pmdg icin interface i de indirmeniz lazim malumat.
https://goflightinc.freshdesk.com/suppo ... 6000007256 bu topic de birisi fsx ile halakali sormus ama p3d icin de ayni sanirim.
Umarim sorununuz cözülür.
Selamlar
Image

VIP Member
User avatar
Posts: 332
Joined: 29 May 2006, 14:52
Location: Turkey
Name: Erman PILICOGLU
City: Ankara
PID: 1592
Vatsim ID: 965504
Skype: ermanpi

Re: GoFlight Problemi

Postby THY1592 » 26 Dec 2017, 15:24

Daha önce aynı EFISveMCP Fsx te PMDG NGX (Lisanslı) ile ara yüzle gayet iyi çalışıyordu...Yeni Prepar3D V4.1.7(lisanslı) kurduk, burada PMDG NGX v4 (lisanslı) P3dv4ve Pmdg için ara yüzü kurmamıza rağmen EFIS çalışıyor ama MCP çalışmıyor..
Image

Return to Prepar3D Discussion Forum v2|v3|v4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest